Na oleji osmahneme cibuli, česnek a čili papričky, přidáme špenát a kukuřici, krátce povaříme, dokud špenát nezměkne, dle chuti osolíme, přidáme smetanu, na závěr bazalku. Těstoviny uvaříme al dente, scedíme a promícháme s kapkou olivového oleje, podáváme přelité, nebo promíchané se špenátem, zastrouhané sýrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. dubna 2010
Těstoviny se špenátem a kukuřicí
500 g těstoviny (rigatone), 250 g kukuřice (mražená,konzervovaná), 500 g špenát (listový sekaný, ne protlak), 125 g smetana , 1 větší cibule, 2 stroužky česneku, špetka drcených čili papriček (dle chuti),bazalka
Na oleji osmahneme cibuli, česnek a čili papričky, přidáme špenát a kukuřici, krátce povaříme, dokud špenát nezměkne, dle chuti osolíme, přidáme smetanu, na závěr bazalku. Těstoviny uvaříme al dente, scedíme a promícháme s kapkou olivového oleje, podáváme přelité, nebo promíchané se špenátem, zastrouhané sýrem.
Na oleji osmahneme cibuli, česnek a čili papričky, přidáme špenát a kukuřici, krátce povaříme, dokud špenát nezměkne, dle chuti osolíme, přidáme smetanu, na závěr bazalku. Těstoviny uvaříme al dente, scedíme a promícháme s kapkou olivového oleje, podáváme přelité, nebo promíchané se špenátem, zastrouhané sýrem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat