1 menší, uzený vepřový jazyk, 100 g kořenové zeleniny, 1/2 květáku, 1 brzlík, 10 žampionů,100 g másla,100 g pečeného nebo dušeného telecího masa z plece, 1/4 pečeného, vykostěného kuřete,na špičku nože muškátového květu, 200 ml sladké smetany, 1 žloutek,Maggi Světlá jíška, Maggi Harmonie Chuti
Do studené, osolené vody vložíme jazyk a uvaříme ho doměkka. Vyjmeme ho, dáme do studené vody a pak oloupeme. Jazyk nakrájíme na nudličky. Do vývaru, ve kterém se jazyk vařil, přidáme na tenké nudličky nakrájenou zeleninu, na nudličky nakrájená masa (brzlík, telecí maso, kuřecí maso), připravený jazyk, květák a žampiony orestované na másle. Polévku okořeníme muškátovým květem, přidáme MAGGI Světlou jíšku, dochutíme MAGGI Harmonií Chuti a povaříme. Do polévky nalijeme smetanu smíchanou se žloutkem a dobře ji ohřejeme, ale již nevaříme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. dubna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat