Porce ryby pokapeme citronovou šťávou,osolíme a okořeníme. Položíme na alobal asi 30 na 30 cm . Rybu poklademe fazolovými lusky a podélně překrájenou karotkou. Navrch přidáme lupínky rostlinného tuku,zabalíme a pečeme v troubě vyhřáté na 160°C asi 15 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2010
Filé se zeleninou
zmrazené fazolové lusky Bondulle, zmrazená mrkev Bondulle, 4 filety z tresky /každá asi 150 g/, česnek, cibule, sůl, rostlinný tuk, koření na ryby, citron
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat