K masu přidáme ve vodě namočenou housku, sekanou petrželku nebo pažitku, vejce, sůl a dle potřeby zahustíme strouhankou. Tvoříme knedlíčky a vhazujeme do vařící vody. Vaříme 8-10 minut. Scezené podáváme s rajčatovou omáčkou a rýží nebo těstovinami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. dubna 2010
Knedlíčky z mletého masa
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat