uzená makrela, máslo, cibule, sardelová pasta, paprika, pepř, sůl
Ve šlehači šleháme máslo které jsme prolili asi půl hrníčkem vařící /horké vody/ušlehá se hustá pěna , trvá to třeba i čtvrt hodiny.Mezim si dobře vykostíme makrelu,na jemno nakrájíme cibuli a když je našlehané máslo,tak cibuli vsypeme do šlehače , přidáme sardelovou pastu, klidně celou tubu,přidáme opatrně pepř ,na obarvení malinko sladké papriky málo zašleháme abychom nerozmlátili cibuli a ochutnáme. Pokud bychom mysleli že je málo slaná/pomazánka/ tak přisolíme ale pozor, sardelová pasta je slaná až až. Je dobré nechat to chvilku v ledničce odležet aby máslo troch přituhlo ,ale ne zas moc.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat