Těstoviny uvaříme, zchladíme a promícháme s olivovým olejem. Pokrájíme krabí tyčinky a olivy, pak přidáme tuňáka a sterilovanou zeleninu. Smícháme s těstovinami. Dochutíme solí, barevným pepřem a směsí italských bylinek. Dáme do lednice necháme vychladit .Servírujeme na listech ledového salátu. Jako ozdobu doporučiji obložit na tvrdo uvařeným vejcem rozkrájeným na čtvrtky a barevnou paprikou. Podáváme s opečeným toustovým chlebem jemně namazaným máslem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2010
Těstovinový salát s olivami a fazolí
250 g těstovin (mašličky,vřetena..), 75 g zelených oliv, 4 lžíce olivového oleje, 1 konzerva tuňáka v oleji, 150 g krabích tyčinek,1 konzerva sterelizovaného hrášku nebo kukuřice, 1 konzerve sterelizovaných červených fazolí, 3 lžíce citr. štávy nebo limetkové štávy, sůl, pepř a směs italských bylinek
Těstoviny uvaříme, zchladíme a promícháme s olivovým olejem. Pokrájíme krabí tyčinky a olivy, pak přidáme tuňáka a sterilovanou zeleninu. Smícháme s těstovinami. Dochutíme solí, barevným pepřem a směsí italských bylinek. Dáme do lednice necháme vychladit .Servírujeme na listech ledového salátu. Jako ozdobu doporučiji obložit na tvrdo uvařeným vejcem rozkrájeným na čtvrtky a barevnou paprikou. Podáváme s opečeným toustovým chlebem jemně namazaným máslem.
Těstoviny uvaříme, zchladíme a promícháme s olivovým olejem. Pokrájíme krabí tyčinky a olivy, pak přidáme tuňáka a sterilovanou zeleninu. Smícháme s těstovinami. Dochutíme solí, barevným pepřem a směsí italských bylinek. Dáme do lednice necháme vychladit .Servírujeme na listech ledového salátu. Jako ozdobu doporučiji obložit na tvrdo uvařeným vejcem rozkrájeným na čtvrtky a barevnou paprikou. Podáváme s opečeným toustovým chlebem jemně namazaným máslem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat