250 g těstovin farfalle, 2 lžíce oleje z vlašských ořechů, 2 lžíce octa aceto balsamico, sůl, pepř, 280 g různých salátových listů (roketa.,čekanka lollo rosso), natrhaných na větší kousky, 230 g plísňového sýra dolcelatte, nakrajeného na kostičky, 120 g vlašských ořechů rozpůlených a opražených
Těstoviny vaříme v osolené vodě asi 8-10 min,tak aby byly měkké ,ale pevné.těstoviny scedíme a necháme okapat. Olej z vlašských ořechů a ocet důkladně rozšleháme a podle chuti osolíme a opepříme.Do velké mísy upravíme natrhané listy salátu, navrch dáme okapané těstoviny, plísňový sýr dolcelatte a vlašské ořechy. Salát přelijeme zálivkou, mírně promícháme a ihned podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat