Předehřejeme troubu na
200 stupňu Celsia. Smícháme mléko se dvěma lžičkami hořčice, solí, pepřem a
potřeme připravené kuře, které pak obalujeme v ovesných vločkách. Připravené
obalené kuře pečeme do zlatova na plechu asi 40 minut. Tak dlouho, až z kuřete
nevytéká růžová šťáva. Rozmícháme bílý jogur s jednou lžičkou hořčice,
nasekanou zelenou petrželkou či tymiánem, dochutíme solí a pepřem dle chuti.
Servírujeme s pečeným kuřetem a vaší oblíbenou přílohou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. května 2012
Netradiční obalované kuře
4
kusy kuřecích noh bez kůže, 120 ml bílého jogurtu, 40 g ovesných vloček, 45 ml
mléka, 3 lžičky hořčice, 3 lžičky čerstvé, anebo sušené zelené petrželky či
tymiánu, sůl, pepř dle chuti
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat