Na silnější plátky
nakrájené kuřecí maso mírně opepříme a smícháme s marinádou, kterou jsme
připravili z citrónové šťávy, 1 lžičky vína, škrobu a mouky. Necháme 20 minut v
chladu odležet. Na rozpálený olej vložíme maso, dobře promícháme a asi 3 minuty
prudce restujeme. Pak přidáme kečup, sójovou omáčku, dochutíme cukrem a octem a
přisolíme. Ještě chvíli restujeme, pak přendáme na teplý talíř a zdobíme plátky
rajčete a citrónu a jemnými nudličkami čínského zelí. Prodáváme s hranolky nebo
rýží.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. května 2012
Citrónové kuřátko
400
g kuřecího masa, 4 lžíce oleje, 2 lžíce kečupu, lžíce vína, lžíce sójové
omáčky, lžíce cukru, šťáva z citrónu, vejce, 50 g čínského zelí, 2 rajčata, lžíce
škrobu, lžička hladké mouky, ocet, sůl
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat