Na kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme na oleji, přidáme nasekanou cibuli a česnek, vše krátce orestujeme a přidáme na kostky nakrájené, oloupané vařené brambory.Okořeníme pepřem, kmínem a paprikou, podle chuti osolíme a teple promícháme.Když jsou brambory prohřáté, smísíme je se sekanou petrželkou.Podáváme jako přílohu k masitým pokrmům nebo různě upraveným rybám.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. června 2010
Česnekové brambory
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat