Maso nakrájíme, opepříme, osolíme. Přidáme worčestr, kari a olej.Necháme v lednici do druhého dne. Pak maso orestujeme, přidáme cibuli, nakrájené okurky, žampiony, chvíli podusíme, pak přidáme hrášek, kapie, lečo, kečup, čili koření a znovu chvíli dusíme i s pórkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. července 2010
Dušené maso se žampiony
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat