19. července 2010

Chalupářská ohnivá směs

cibule, 300 g vepřového masa (plec, krkovice), 2 dcl vývaru, 2 zelené papriky, 3 rajčata, 2 okurky menší,patizon nebo cuketa, kečup, pepř, paprika pálivá, sojová a worčestrová omáčka, česnek podle chuti

Cibuli osmažit na oleji do zlatova, přidáme na kostičky nakrájené maso a osmažíme po 2-3 min. osolíme, podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Přidáme nakrájenou papriku, rajčata, okurek, patizon(cuketu), kečup, pepř, pálivou papriku, sojovou a worčestrovou omáčku. Dusíme do měkka. Necháme vydusit vodu, aby vzvikla hustá směs. Dochutíme česnekem podle chuti. Podáváme s bramborem nebo s chlebem.

Žádné komentáře:

Okomentovat