16. května 2012

Zapékané bulky s mletým masem a sýrem


4 bulky, 2 cibule, 300 g mletého hovězího masa,2 lžíce oleje,2 lžíce kečupu, lžíce sojové omáčky, sůl, pepř, tvrdý sýr
Housky rozřízneme,a střídku natrháme na malé kousky. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a osmahneme. Trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Až je maso měkké, necháme vodu vydusit, přidáme pokrájenou cibuli společně se střídkou a ještě trochu osmahneme. Sejmeme z plotny a ochutíme solí, pepřem, kečupem a sojovou omáčkou.Housky rozpečeme v troubě dokřupava, vložíme do každé kousek sýra,naplníme masovou směsí a zasypeme strouhaným sýrem.Zapečeme v horní části trouby dokud se sýr neroztaví(asi 8 minut při 200°C).

Žádné komentáře:

Okomentovat