16. května 2012

Krůtí prsa s rozmarýnem a fazolemi


500 g krůtích prsou, 2 lžíce oleje, sůl, mletý pepř, sušený rozmarýn, 2 rovné lžíce solamylu, plechovka červených fazolí, 2 lžíce kečupu, cibule, 3 - 4 stroužky česneku, olej na pánev
Maso nakrájíme na kostičky a promícháme s olejem. Osolíme a okořeníme pepřem a rozmarýnem. Vmícháme solamyl a 1 - 2 hodiny necháme v chladnu odpočívat. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a na plátky pokrájený česnek a společně smažíme do zesklovatění cibule. Přidáme maso a restujeme dokud nezmění barvu. Vmícháme kečup, podlijeme trochu vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Nakonec vmícháme scezené fazole a necháme prohřát. Podáváme s těstovinami nebo rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat