Z mouky, vejce, soli a 2 dl vody připravíme řidší těsto, přisypeme nakrájenou veku na malé kostičky a kostičky celeru a zlehka promícháme. Rukou vytvarujeme knedlíky a vaříme je ve slané vodě. Hodí se k zajíci a nebo zvěřině na smetaně. Chutnají,ale i k pečné drůbeži obzvlášť ke kachně s modrým zelí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. října 2010
Celerový knedlíky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat