8. června 2010

Masová směs v alobalu

400 g vepřového nebo hovězího masa, 2 větší brambory, 1 párek, 20 g sušených hub, 40 g cibule, 20 g oleje, 1 sterilovaná okurka, 2 rajčata, petrželka, grilovací koření, worcester, kmín, sůl

Hovězí nebo vepřové maso rozkrájíme na plátky, naklepeme, prosolíme a poprášíme kořením. Sušené houby na chvíli namočíme do vody, potom scedíme, vložíme na zpěněnou cibulu spolu s kolečky párku, okmínujeme, osolíme, podlijeme lžící vody a chvíli podusíme. Na každý plátek masa dáme lžičku hub s párkem, plátky vařených brambor, rajčat a okurky. Zakapeme worcestrem a pevně zabalíme do alobalu. Pečeme na roštu, v troubě nebo grilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat