15 dkg zelí, 3 dkg mouky, 1/4 l kyselého mléka (smetany), 1 vejce, 2 dkg másla, 1,5 l vody, 15 dkg brambor
Naložené zelí rychle opláchneme, rozkrájíme, vložíme do vody, přidáme sùl, kmín a do měkka uvaříme. Pak přidáme mléko nebo smetanu, ve které jsme umíchaly mouku, 1 vejce, 2 dkg másla, polévku chvíli povaříme a přidáme na kostky krájené vařené brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat