4. srpna 2010

Kuře Elvis

kuřecí prsa, 250 ml smetana ke šlehání, česnek 6 stroužků, špetka majoránky, sůl, pepř, olej

Kuřecí prsa odblaníme, naklepeme na dva velké řízky, osolíme opepříme, z obou stran prudce osmažíme. Maso z pánve vyjmeme a uložíme do tepla. Na pánev přilijeme celou smetanu, osolíme, opepříme, po chvilce přidáme lisovaný nebo utřený česnek a vaříme na mírném ohni až do doby, kdy smetana zhoustne. Pak přidáme špetku majoránky a pár vteřin provaříme. Maso pokladem na talíř, přelijem omáčkou a přídáme přílohu a oblohu. Příloha bramborové krokety,nebo pečené brambory, obloha nejlépe bílé kysané zelí,list hlávkového salátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat