4. srpna 2010

Kari kuře se zeleninou a houbami

rozporcované kuře, žampiony, burské oříšky-neslané, vařená mrkev, sterilovaný hrášek, lžice karri,1 kostka cukru, lžice maggi, lžička sojové omáčky, solamyl, sůl, rýže

Na zpěněnou cibuli dáme rozporcované kuře a houby, mírně osolíme, přidáme lžíci karri a burské oříšky, jednu lžíci maggi, lžičku sojové omáčky promícháme a dusíme. Za chvíli je hotové(asi po 10-15 minutách). Zahustíme solamylem, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a malou plechovku sterilovaného hrášku. Podáváme s dušenou rýží. Na ozdobení porcí rýže použijeme ovoce,dle možností. Kuře můžeme úplně vykostit,nebo použijeme kuřecí prsa.

Žádné komentáře:

Okomentovat