300 g bilych fazoli, 300 g kyselejsich jablek, 100 g slaniny, 1 cibule, sul, bobkovy list, trocha hladke mouky
Prebrane a proplachnute fazole varime temer domekka ve vode, v niz byly namoceny. Osolime, pridame loupana a na platky nakrajena rajcata a pokracujeme vo vareni. Mezitim v panvi rozskvarime na kosticky nakrajenou slaninu, osmazime na ni nadrobno nakrajenou cibuli, prisypeme trochu mouky a za staleho michani pripravime svetlou cibulovou jisku. Primichame ji k fazolim, pridame bobkovy list a dovarime domekka. Vhodnou prilohou je cerstvy chleb nebo slane rohliky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat