300 g hrachu, 500 g rajčat, 2 cibule, lžička majoránky,200 ml kysané smetany, hrst petrželové natě, 2 lžíce oleje na osmažení cibule, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Předem namočený hrách uvaříme doměkka. Přidáme k němu na oleji drobně pokrájenou, osmaženou cibuli, majoránku, nasekanou petrželovou nať, mírně vše osolíme, opepříme a vložíme do olejem vymazané hluboké mísy. Na směs poklademe spařená, oloupaná,pokrájená rajčata, zalijeme vše smetanou a dáme péct asi na 25-30 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat