250-300 g sójových bobů, 250 g čerstvých hub nebo žampionů,2 cibule, vejce, lžička majoránky, špetka strouhaného muškátového oříšku, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Předem namočené sójové boby uvaříme doměkka. Omyté houby nakrájíme společně s cibulí a sójovými boby, nahrubo rozmixovanými.Smícháme s ostatními přísadami, až vznikne hustá směs,kterou vložíme do olejem vymazané hluboké mísy remosky a pečeme asi 25 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat