350-400 g krátkých těstovin, 300 g mletého masa, cibule,2 stroužky česneku, 8 velkých rajčat, 50 g tvrdého strouhaného sýra, lžička oregana nebo tymiánu, 2 lžíce oleje, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Drobně pokrájenou cibuli a jemně nasekaný česnek zpěníme na oleji na pánvi, přidáme maso, které nejdříve na velkém ohni osmahneme, a pod pokličkou dusíme na nízkém plameni doměkka asi 30 minut. Mezitím maso mírně osolíme, opepříme, okořeníme oreganem nebo tymiánem a podle potřeby podlijeme trochu vodou.Směs potom smícháme s uvařenými a scezenými těstovinami a dáme do vymaštěné hluboké mísy remosky. Celé posypeme strouhaným sýrem a pečeme dozlatova.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat