300 g fazolí, 300 g brokolice, 2 mrkve, kousek celeru,250 ml bešamelové omáčky , špetka strouhaného muškátového oříšku, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Předem namočené fazole uvaříme doměkka. Mrkev a celer nastrouháme,brokolici rozebereme na růžičky a v malém množství mírně osolené vody ji podusíme doměkka. Uvařené fazole, brokolici a nastrouhanou zeleninu smícháme dohromady, mírně osolíme,opepříme a směs vložíme do olejem vymazané hluboké mísy remosky, zalijeme bešamelem, do kterého přidáme muškátový oříšek,a zapečeme asi na 25-30 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat