brokolice (asi 600 g), 200 g mraženého hrášku, 2 mrkve,250 ml bešamelu , špetka strouhaného muškátového oříšku, 2 lžíce nasekané petrželky, 50 g tvrdého sýra,olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Omytou brokolici rozebereme na růžičky a podusíme v malém množství mírně osolené vody doměkka. Brokolici vyjmeme a scedíme. Připravíme si bešamel, do něhož vmícháme muškátový oříšek, hrášek, nastrouhanou mrkev, petrželku a nakonec i uvařenou brokolici. Směs vložíme do olejem vymazané hluboké mísy remosky, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme. Podáváme s uvařenými bramborami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
20. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat