600 g libového vepřového bůčku (nejlépe špička), 2 stroužky česneku, lžička grilovacího koření, 2-3 lžíce oleje, pepř,sůl (pouze v případě, že grilovací koření není slané)
Bůček nakrájíme na tenké plátky, jemně je naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem smíchaným s grilovacím kořením a olejem,nepatrně opepříme a poklademe do nízké mísy remosky. Maso grilujeme po obou stranách za občasného potírání zbytkem oleje.Podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky, popřípadě s chlebem a čerstvým zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat