4 porce vykostěných kuřecích prsíček, 4 plátky anglické slaniny, 2 větší rajčata, trochu strouhaného křenu, hořčice,olej na vymazání alobalu, sůl, pepř
Kuřecí prsíčka lehce naklepeme, pomažeme hořčicí, mírně osolíme a opepříme. Každý plátek masa vložíme na olejem vymazaný alobal. Na prsíčka pak poklademe plátek slaniny, plátky pokrájených rajčat a strouhaný křen. Alobaly důkladně uzavřeme, aby nevytekla šťáva, dáme je do nízké mísy remosky a zakryjeme předem rozehřátým víkem. Zapečeme doměkka. Podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky a se zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat