350-400 g krátkých těstovin, 200 g kuřecích drůbků,100 ml bílého vína, 500 g rajčat, 100 ml vývaru (i z kostky),lžíce mouky, 4 lžíce tvrdého strouhaného sýra, žloutek, lžíce másla, 2 lžíce oleje, olej na vymazání mísy, sůl
Pokrájené drůbky osmahneme na oleji. Pak je mírně osolíme, vmícháme mouku, podlijeme vínem, a když se vydusí, přidáme spařená,oloupaná, pokrájená rajčata, podlijeme trochu vývarem a podusíme doměkka. Mezitím uvaříme těstoviny, scedíme a vmícháme žloutek rozšlehaný se sýrem. Takto upravené těstoviny vložíme do olejem vymazané hluboké mísy remosky, zalijeme drůbky a na 10 minut zapečeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat