350-400 g uvařených sójových bobů, 2 cibule, větší mrkev,2 vejce, 50 g tvrdého strouhaného sýra, strouhanka na zahuštění, lžička majoránky, lžíce oleje, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Uvařené sójové boby nahrubo rozmixujeme. Na oleji osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, osolíme,opepříme a 5 minut podusíme. Vychladlou směs pak dáme do mísy a důkladně promícháme se sójou, vejci, sýrem a majoránkou a přidáme tolik strouhanky, až vznikne hustá hmota, kterou vytvarujeme do tvaru šišky, vložíme do olejem vymazané hluboké mísy remosky a zapečeme asi na 45 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat