300 g rýže, 250 g míchané mražené zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice), 100 g měkkého salámu, 2 vejce, 200 ml mléka,100 g tvrdého strouhaného sýra, hrst petrželky, 2 lžíce másla,sůl, pepř
Rýži uvaříme v rendlíku doměkka. V hluboké míse remosky osmahneme na másle dozlatova na kostičky nakrájený salám, přisypeme polorozmraženou zeleninu a když se trochu osmahne, přidáme uvařenou rýži, mléko s rozšlehanými vejci, směs osolíme,opepříme, přidáme nasekanou petrželku a povrch uhladíme. Posypeme nastrouhaným sýrem a dozlatova zapečeme. Podáváme se zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat