400 g tofu, cibule, 2 lžíce tvrdého nastrouhaného sýra,2 lžíce nasekané zelené petrželky, vejce, strouhanka na zahuštění, 0,5 lžičky majoránky, lžíce oleje na osmažení cibule,olej podle potřeby, sůl, pepř
Rozdrobené tofu smícháme s jemně nasekanou cibulí osmahlou na oleji, s vejcem, sýrem, strouhankou a petrželkou. Směs mírně osolíme,opepříme a tvoříme z ní karbanátky, které smažíme po obou stranách v nízké míse remosky na oleji. Podáváme s různě upravenými bramborami nebo pečivem a různě ochucenými omáčkami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat