mladý kohout,láhev červeného burgundského vína,4 cibule,10 dkg žampionů,stroužek česneku,tymián, bobkový list,12,5 dkg uzené slaniny (anglické),polévková lžíce mouky,3 polévkové lžíce oleje,2,5 dkg másla,koňak,sůl a pepř
V hrnci rozehřejte olej a máslo. Oloupejte cibule a slaninu nakrájejte na kostičky V hrnci orestujte nakrájenou cibuli a slaninu. Kohouta naporcujte a v hrnci ho opečte dozlatova. Osolte a opepřete. Když je kohout opečený, oflambujte ho koňakem a zaprašte moukou. Obracejte ho dřevěnou lžící. Zalijte vínem, přidejte česnek, houby a koření. Přiklopte a 20 minut poduste. Omáčku podle chuti dokořeňte a podávejte s bramborami vařenými v páře.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat