350-400 g krátkých těstovin, 200 g uvařeného nebo pečeného vykostěného kuřecího masa, 200 g strouhaného ementálu (nebo jiného tvrdého sýra), smetana podle potřeby, několik lístků bazalky (nebo lžička sušené), strouhanka na posypání,olej na vymazání mísy, sůl
Kuřecí maso pokrájíme na menší kousky a smícháme se strouhaným sýrem a nasekanými lístky bazalky nebo sušenou bazalkou.Směs zředíme trochu smetanou. Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat, vmícháme k nim kuřecí směs, dobře vše promícháme,vložíme do olejem vymazané hluboké mísy remosky, posypeme strouhankou a zapečeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat