500 g hovězí kližky, 2 velké cibule, 200-300 ml rajčatové šťávy, 450 g mražené zeleniny (základ papriky, rajčata), lžička mleté sladké papriky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
V hluboké míse remosky zpěníme na oleji drobně pokrájenou cibuli,vmícháme na kostičky pokrájené maso a za občasného míchání je opečeme. Pak je osolíme, opepříme, podlijeme trochu rajčatovou šťávou a dusíme za občasného míchání a podlévání zbytkem rajčatové šťávy doměkka. Nakonec vmícháme mraženou zeleninu a společně dodusíme. Podáváme s vařenými bramborami, knedlíky nebo chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat