500 g syrových brambor, asi 8 lžic hrubé mouky, velká cibule,3 stroužky česneku, lžička majoránky, lžička mletého kmínu, 2 lžíce másla, sůl, pepř
Na lžíci másla osmahneme za stálého míchání drobně nakrájenou cibuli. Oloupané brambory nastrouháme, osolíme, přidáme osmaženou cibuli, prolisovaný česnek, koření a mouku. Důkladně promíchanou směs dáme do máslem vymazané nízké mísy remosky a dozlatova zapečeme. Podáváme s kysaným zelím a podle chuti i s vařeným uzeným masem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat