4 porce vykostěných krůtích prsíček, 4 plátky šunky nebo šunkového salámu, 4 plátky toastového sýra, 2 jablka, 4 lžíce nasekané petrželové natě nebo pažitky, lžička mleté sladké papriky, 3 lžíce oleje, sůl, pepř
Jemně naklepaná prsa mírně osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji je v nízké míse remosky opečeme po obou stranách. Pak na ně poklademe plátek šunky, na plátky oloupaná, jader zbavená pokrájená jablka a plátek sýra, který posypeme trochou mleté papriky.Zapékáme je, dokud se sýr nezačne tavit. Podáváme s různě připravenými bramborami a zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat