350-400 g krátkých těstovin, 300-400 g cukety, velká cibule,200 g šunky (šunkového salámu nebo jiného salámu či uzeniny),250 ml bešamelu , 100 g tvrdého strouhaného sýra,máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Hlubokou mísu remosky vymažeme máslem, přidáme oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Vložíme omytou a na kolečka nakrájenou cuketu, osolíme, opepříme a krátce podusíme.K podušené zelenině vmícháme uvařené těstoviny, na kostičky nakrájenou šunku nebo měkký salám, důkladně promícháme a zalijeme bešamelem smíchaným s 50 g strouhaného sýra. Pečeme dozlatova. Na talíři ještě porce posypeme zbývajícím strouhaným sýrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat