800 g brambor, 2 velké cibule, 4 velká rajčata, 2 stroužky česneku, 300-400 ml světlého piva, chlebová střídka (podle potřeby), lžička majoránky, lžička mleté sladké papriky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Drobně pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem zpěníme na oleji v hluboké míse remosky. Přidáme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, chvilku je podusíme a nakonec vmícháme oloupané a na kostky pokrájené brambory, zalijeme pivem, osolíme je, okořeníme a povaříme za občasného promíchání doměkka. Pro zhoustnutí omáčky přidáme trochu rozdrobené střídky chleba.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat