300 g fazolí, 250 g sterilovaného zelí, 200 ml rajčatové omáčky, hrst petrželky, 50 g tvrdého strouhaného sýra,25 g másla, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Přes noc namočené fazole uvaříme doměkka. Pak je smícháme se scezeným sterilovaným zelím, rajčatovou omáčkou, nasekanou petrželovou natí, vše mírně osolíme, opepříme a směs rozložíme do olejem vymazané hluboké mísy remosky. Posypeme sýrem, poklademe kousky másla a zapečeme, dokud sýr nezačne růžovět. Poznámka: Vzhledem ke kyselosti zelí připravujeme tento pokrm pouze v teflonové remosce nebo teflonové misce, kterou vložíme do hliníkové remosky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat