400 g hovězího zadního masa, 400 g cibule, 6 velkých rajčat,4 větší brambory, 400-600 ml vývaru (i z kostky), střídka chleba, lžička mleté sladké papriky, 3 lžíce oleje, sůl, pepř
Maso osmahneme na cibuli jako v předešlém receptu a s rajčaty opět dusíme doměkka. K téměř měkkému masu přidáme oloupané,na malé kostičky pokrájené brambory, přilijeme o něco více vývaru,aby byly brambory ponořené, a vaříme společně doměkka.Stavu okořeníme paprikou a zahustíme rozdrobenou chlebovou střídkou z jednoho krajíce.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat