600 g vepřových plátků (po 150 g), 200 g čerstvých lesních hub(nebo žampionů), cibule, 2 stroužky česneku, 0,5 lžičky mletého kmínu, hrst petrželky, 2 lžíce oleje, olej na potření alobalu, sůl, pepř
Do rozpáleného oleje v nízké míse remosky dáme drobně pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem a petrželovou natí a krátce zpěníme. Pak vmícháme na plátky nakrájené houby, kmín, sůl a podusíme je doměkka. Plátky masa po krajích nařízneme, aby se nekroutily, jemně naklepeme, mírně osolíme a opepříme. Jednotlivé díly alobalu potřeme olejem, poklademe na ně plátky masa, kopeček podušených hub a alobal dobře uzavřeme, aby nevytekla šťáva. Balíčky vložíme do předem omyté nízké mísy remosky a pečeme asi 30 minut doměkka. Můžeme podávat s opečenými nebo vařenými bramborami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat