30 dkg čokolády,6 vajec,20 dkg moučkového cukru, pomeranč, sůl
Oddělte žloutky od bílků. K žloutkům přidejte cukr a míchejte, dokud pěna nezbělá. Do hrnce dejte kousky čokolády a zalijte je vodou. Pomalu zahřívejte tak dlouho, dokud čokoláda nezměkne. Opatrně slijte vodu, aby vám zůstala samotná čokoláda, kterou rychle přidejte do žloutkové pěny. Z bílků a špetky soli ušlehejte sníh. Ten pomalu vmíchejte do čokolády a do vzniklé směsi přidejte nasekanou pomerančovou kůru a plátky pomeranče. Dejte vychladnout. Podávejte velmi studené.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat