4 vepřové řízky (po 150 g), 4 plátky šunky (nebo šunkového salámu), 4 plátky tvrdého sýra, větší jablko, 2 vejce, hladká mouka a strouhanka na obalení, olej podle potřeby, sůl, pepř
Řízky naklepeme, mírně osolíme, opepříme a poklademe na ně plátek šunky, plátek sýra a oloupané, na plátky pokrájené jablko.Řízky v polovině přeložíme a okraje paličkou k sobě dobře sklepeme,popřípadě zachytíme párátkem. Poprášíme je po obou stranách moukou, smočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a v rozehřátém oleji je v nízké míse remosky osmažíme dozlatova.Podáváme s bramborovou kaší. Vhodný je zeleninový salát nebo kompot.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat