300 g čočky, 300 g vařeného uzeného masa, větší pórek,500 ml kysané smetany, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Předem namočenou čočku uvaříme doměkka. Smícháme ji s kostičkami pokrájeného uzeného masa, jemně nakrájeným pórkem,směs osolíme, opepříme a vložíme do olejem vymazané hluboké mísy remosky. Vše zalijeme smetanou a asi na 30 minut zapečeme. Podáváme s kysaným zelím nebo se zelným salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat