4 plátky sójového masa, vejce, hladká mouka a strouhanka na obalení, 2 lžíce tvrdého strouhaného sýra, olej podle potřeby, sůl
Plátky masa připravíme podle uvedeného návodu na obalu. Pak je jemně naklepeme, mírně osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance smíchané se sýrem. Osmahneme je na rozpáleném oleji v nízké míse remosky po obou stranách dozlatova. Podáváme s kousky citronu a bramborovou kaší nebo s jinak upravenými bramborami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat