300 g rýže, 600 g rybího masa (filé apod.), 500 ml vývaru (i z kostky), cibule, 300 g rajčat, 250 g sterilované kukuřice, bobkový list, lžička zázvoru, špetka šafránu, hrst petrželky,2 lžíce oleje, sůl, pepř
Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji v hluboké míse remosky, přidáme osolené rybí maso nasekané na kousky, nakrájená oloupaná rajčata, kukuřici, bobkový list a koření. Potom vsypeme předem propláchnutou rýži a dobře ji promícháme. Přilijeme vývar a vaříme rýži doměkka. Nakonec vyjmeme bobkový list a do hotového rizota vmícháme nasekanou petrželku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat