4 porce kapra (po 150 g), 200 ml světlého piva, lžíce hladké mouky na zahuštění, 2 stroužky česneku, trochu mleté sladké papriky, špetka pálivé papriky, lžička mletého kmínu,20 g másla, olej podle potřeby, sůl, pepř
Porce kapra pokapeme citronem, potřeme prolisovaným česnekemsmíchaným se solí, opepříme, poprášíme sladkou i pálivou paprikou a přidáme mletý kmín. Porce poklademe do rozpáleného oleje v nízké míse remosky a opečeme po obou stranách dozlatova. Podlijeme potom pivem a dusíme doměkka. Pak kapra vyjmeme a položíme na teplé místo. Do omáčky vmícháme máslo, mouku, rozmíchanou předem v trošce omáčky, a povaříme do zhoustnutí.Podáváme s uvařenými bramborami nebo chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat