4 porce vykostěných kuřecích prsíček, 2 čerstvé broskve,4 plátky toastového sýra, 2 stroužky česneku, trochu majoránky, 0,5 lžičky mleté sladké papriky, 3 lžíce oleje, sůl, pepř
Kuřecí prsíčka lehce naklepeme a potřeme dvěma lžícemi oleje smíchaného s trochou soli, pepře, prolisovaným česnekem, trochou majoránky a na hodinu uložíme do chladničky. Potom je osmahneme na oleji v nízké remoskové míse po obou stranách. Na ně pak poklademe oloupané a na plátky nakrájené broskve, obložíme pokrájenou cibuli. K cibuli pak přidáme opět stehýnka, spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, podlijeme nepatrně vývarem a za občasného podlévání zbytkem vývaru dusíme stehýnka doměkka a omáčku do zhoustnutí. Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží a se zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat