250 g hrachu, vejce, lžička majoránky, 3 stroužky česneku, strouhanka na zahuštění, strouhanka na obalení, olej podle potřeby, sůl, pepř
Předem namočený hrách uvaříme doměkka a prolisujeme. Smícháme jej s trochou strouhanky, vejcem, prolisovaným česnekem, majoránkou,trochou soli a pepře. Vytvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme po obou stranách na rozpáleném oleji v nízké míse remosky. Podáváme s bramborovou kaší nebo uvařenými brambory a se zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat