kuře, lžička plnotučné hořčice, lžička grilovacího koření,4 lžíce sójové omáčky, 4 lžíce oleje, pepř
Hořčici, sójovou omáčku, olej, grilovací koření a pepř důkladně promícháme a touto marinádou porce kuřete potřeme a necháme aspoň 6 hodin uležet v chladu. Kuře můžeme nechat uležet i přes noc a upéct druhý den. Maso nesolíme, sójová omáčka i grilovací koření (obsahuje-li sůl) jsou už dost slané. Kuřecí maso naskládáme do hluboké mísy remosky a podle potřeby za občasného podlévání marinádou a vlastní šťávou pečeme dozlatova. Obměna: Když se kuře dopéká, můžeme k němu přidat oloupané, nakrájené brambory a dopéct společně. Jinak porce kuřete můžeme podávat také s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat